Alsof we niet zijn weggeweest

Door: leonie

Blijf op de hoogte en volg Leonie

15 Januari 2011 | Duitsland, St. Pauli

Dit keer zo geen zin om met mijn grote hutkoffer en backpack metro in en uit, trap op en af, in de regen, niet wetend waar ik precies moet zijn, te sjouwen. Dus besloot ik om het allemaal met taxi te doen!
HEERLIJK! Hoezo diva ;)
Het viel qua geld reuze mee en ik was er binnen een half uurtje ipv 2 uur.

Appartement is TOP! Alles voor mezelf, overal buddah's dus voel me er thuis.
En genoeg slaapplek en mogelijkheden voor bezoekers!

Ik moet 5 a 8 minuten lopen naar de U bahn en dan 15 minuten met de metro en dan weer 5 minuten lopen naar Seelive. Ik vind het prima.
En was natuurlijk weer uber te vroeg en waarvoor?

We zaten met ze 4e aan een tafeltje even snel wat doorspreken in het duits en uiteindelijk heb alleen ik repetitie om half 3 voor Dancing Queen.

Vind het prima, zing nu tegenwoordig alle lage partijen, beetje vaag maar vind het wel uitdaging.

Ik geniet vooral om hier weer te zijn, voelt toch als een soort van thuiskomen. Mijn M2 en F2 heb ik al ontmoet dus en net koffie gedronken en elkaar al naakt gezien met maten opnemen haha Dus we zijn al ontgroent. En hele lieve mensen dus ook leuk!

Heb wel besloten om echt duits te praten dit keer. Had al een hele confersaties met de taxi chauffeur gister en probeer zoveel mogelijk gewoon duits terug te reageren.

Mijn internet in me woning wil nog niet echt omdat ik het verkeerde wachtwoord heb.. FRUSTRATIE! Dus echt ff afkicken. Maargoed ik heb hier internet en nu ik al zie ik mis niks.

Nou dat was weer even een update, over 2 en half uur heb ik pas repetitie pfff ik ga me maar ff vermaken ofzo

LIefs

• 15 Januari 2011 - 13:49

Sam:

Geniet lief xxx

• 17 Januari 2011 - 13:13

Annette:

Ga er weer wat moois van maken Miss Bos! :)