NAAR DE AURA!
Door: Leonie
Blijf op de hoogte en volg Leonie
19 November 2009 | Duitsland, Hamburg
- de kamer is schoon
- laatste afwas is gedaan
- lekker gedouchet
- zometeen lekker slapen
Want ik moet om 4 uur op! Unbelieveble!
Waarschijnlijk kom ik dus niet in slaap tot 2 uur en krijg ik maar 2 uurtjes rust. Maar ik ga het proberen. Was opzich net wel erg moe van de hele dag, maar heb soepie op en energie begint weer te stromen...
Morgen om 5 uur gaat de taxi naar het vliegveld en om 7 uur vliegen we met ze alle. Op eveline en de choreograaf en muziekalische leider na. Eef had geluk kon nog 1 iemand mee om 10 uur en iet wie weit is eerlijk gekozen.
Maar we zien elkaar allemaal in parijs. Want daar vliegen we allemaal naartoe en rond uur of 1 volgens mij gaan we naar D.republiek!
Dan zit ik gewoon ffkes in amerika people! joepie!
En dan gaan we het hotel in, meestal wel mooie hotels. En volgende dag om 8 uur inchecken op het schip en aan de slag! Drills en paspoort gebeuren en repeteren en kleding en repeteren en andere meetings van schip en inwijding gezeik. En dan premiere! Dus overmorgen ben ik al lekker aan het werk.
Ik heb echt geen idee hoe het is met internet in de caribien. vast iets minder vaak de mogelijkheid dan in de mediteranee. Maar ik probeer het gewoon :D
Nou mensen ik hoop dat jullie me nog beetje volgen in de caribien en dan zeg ik, fijne winter!!!!!
hahaha
kussss
19 November 2009 - 19:32
Marlies:
Lieve Lee,
Wat gaaf dat je bijna gaat! Geniet er van en toi toi toi met alle shows!
Dikke kus -
19 November 2009 - 19:49
Mutti:
nou meisie, maak er een hele leuke, leerzame tijd van en misschien zie ik je nog in de caribean. zou wel heel erg leuk zijn. Goede reis en wees voorzichtig. Dikke kus. -
19 November 2009 - 22:52
Annika:
Zo, daaaaaaaaaar gaat ze (zoals clouseau zingt). Nou leetje, geniet ervan, we zijn hier allemaal een beetje jaloers op je, dus zorg dat je op en top geniet daar! Kusje -
20 November 2009 - 08:15
Sanniebannie:
waauuwww veeel plezier liefje!!!!!love you!!! -
20 November 2009 - 09:29
Sam:
te gaaf lieve aap! xxx -
22 November 2009 - 12:41
Petra:
Hoi Leonie, hoorde van je moeder dat je alweer weg bent! Wat vervelend toch daar in dat mooie weer! Veel succes en geniet ervan!