Kan iemand mij helpen?
Door: leonie
Blijf op de hoogte en volg Leonie
24 Maart 2010 | Granada, Saint George's
Nou ik zit vandaag en morgen op het schip, ik kan er niet uit.. dus ik verveel me weer es de .....
Ja en wat dan te doen dan maar op internet gaan zitten surfen (tegen betaling pfff)
Ik ben voor 3 weekjes maar in nederland maar heb toch een auto onder me kont nodig.. En ik heb even bij 1 site kunnen kijken wat het ongeveer gaat kosten om dan een atuo te huren maar daar word je niet blij van. Nou ben ik nog even verder aan het zoeken want het was europcar (een van de bekentste en duurste waarschijnlijk).
Maar als er nou iemand is die een extra autotje heeft of die iemand kent die hem niet gebruikt voor 3 weekjes of wat dan ook. Ik geef even aan dat ik zoekende ben :)
Dan zoek ik ondertussen nog even verder op het net.
Ik kom btw 11 april dus thuis en vertrek weer 8 mei (pffff) maar wel lekker naar frankrijk-italie-portugal en spanje. Niet zo ver weg dit keer en lekker europees!
Nou in de zon kan ik ook niet gaan liggen want ik ben me dure zonnebrand en olie ergens kwijt geraakt dus dat word dan weer verbranden.. pfff hahaha mensen kinderen ik verlang naar nederland na 5 maanden! Kan niet wachten om het vliegtuig in de stappen. En dan na die 3 maanden VITA ben ik er ook zoooo klaar mee.
Maargoed er wachten nog wel leuke dagen de laatste tour.
Zoals zwemmen met schildpadden op het strand in barbedos! EN mooie nieuwe steden zien natuurlijk.
En nog even onwijs bruin worden om jullie allemaal jaloers te maken!
kusje!!!!
24 Maart 2010 - 19:54
Carmel:
Leos,
ik ga eens even rondkijken. Hoelang moet je varen na deze tour?
X -
24 Maart 2010 - 20:50
Sam:
hee schat,kan natuurlijk altijd me ogen openhouden voor jou...en je bent gewoon bruiner dan ik zo...walgelyk!hihi maar ik kom zeker by je langs schat!kusxxx -
24 Maart 2010 - 22:00
Ferry:
ik ga mijn moeder even vragen... je weet t niet he.. Ooms was geen succes vooralsnog.x -
25 Maart 2010 - 00:05
Lobke:
Hej Leonie, alles goed?? Heb je het nog wel een beetje naar je zin?? xx -
25 Maart 2010 - 01:39
Ro:
lieve lee,
ik kan nu begrijpen dat je er klaar mee bent na 5 maanden en dan moet je ook nog eens 3 maanden bij mij op het schip.
maar ben wel superblij dat jij komt hoor, zie er al erg naar uit(jij misschien nog niet, maar dat hadden we al besproken)
en ja heerlijk in europa en gewoon 22 uur lang in portugal (dat wordt stappen na de show) -
25 Maart 2010 - 08:56
Sanne:
damn chickie,
zin om jou weer te zien. Zoveel bij te kletsen! Dingetjes die ik niet zo'n zin had om te mailen! Maar wij gaan heerlijk op het strand kletsen! En ik ga je aan mijn lief voorstellen!!Kan nog even rondkijken
voor een autootje!
Tot heel snel schatje,
x Sun -
25 Maart 2010 - 09:50
Annika:
Je hoeft niet nog bruiner te worden hoor, nergens voor nodig! -
25 Maart 2010 - 15:33
Die Mutti:
Hallo lieve vrienden van Leonie. Jullie hoeven niet meer voor een leenautotje te kijken voor Leonie. Ze leent gewoon weer mijn auto. Geen probleem voor drie weken. Ik heb inmiddels ook een scooter voor de deur staan dus ik ben mobiel. Wel fijn weer dat ze thuis komt. Dag leetjuh, tot gauw! dikke kus mama -
25 Maart 2010 - 20:51
Sarah:
IK MIS MIJN KUIKEN!!!! AFTELLEN DUS!! Liefie ik ga kijken wat ik voor je kan doen!! Als ik m niet nodig heb mag je m altijd lenen!! TOT SNEL BABY!!! Xxxxxxxx -
25 Maart 2010 - 20:52
Sarah:
Oh en je mama heeft het geregeld FIjn Mutti ;-) X -
29 Maart 2010 - 15:06
Leonie Bos:
hallo mensen graag nog wel even doorzoeken. Ik heb liever niet weer de auto onder me moeders kont vandaan. Dus als het kan de oogjes nog even openhouden! :)