ziek

Door: leonie

Blijf op de hoogte en volg Leonie

06 Februari 2010 | Colombia, Bogota

Eindelijk weer daglicht.. na 2 dagen in me cabine te hebben gelegen :(
Buikgriep..
Ik had een massage gehad eergister en ben daarna in slaap gevallen een uurtje.
Toen ik wakker werd ben ik naar de crewmess gegaan om wat te eten maar ik kon maar neit wakker worden. En voelde me zo beroerd..
En toen moest ik naar het toilet...
ik denk zo'n 8 keer in een uur..
En k moet zeggen dat was geen pretje.

Ja.. maargoed ik moest de show doen en de runtrough ging al belabberd.
Dus ik naar de dokter en die zij, ja als je je nu goed wilt voelen moet je een infuus!
Dus ik dacht ben je gek ofzo!
En ik mocht niet in contact met andere mensen want ze hadden die buikgriep al gehad op het schip en willen het niet weer verspreiden..

Dus ik met handschoenen het podium op (wat gelukkig niemand zag)
Maar het was echt geen pretje. Dus na de show ik gelijk me bed in maar mijn hemel wat een rot nacht. Ik heb werkelijk geen een oog dicht gedaan. En me heupen deden onwijs zeer (bijwerking ofzo) dus liggen ging niet. En contstant naar toilet. En ik had geen hap gegeten dus voelde me onwijs zwak. Maar kon ook niet eten want me maag was een grote vuurbal.

Ja dus ik de hele nacht maar geworstelt in me bed en al 18 uur niks gegeten.

Volgende ochtend ging ik maar naar ziekenhuis weer en ik heb een hele grote stap gemaakt.

Ik ben als de dood voor naalden. Vooral op die plek waar een infuus word gelegd.
En wat heeft deze oervrouw gedaan

INFUUS!

brrr als ik er aan denk word ik week in me benen. Maar het ging, niet teveel er naar gekeken. En ik heb eindelijk kunnen slapen. Lag daar 3 uur, met 3 grote zakken infuus. En voelde me steeds beter. En dat bed lag heerlijk dus was eigenlijk niet zo naar. En de dokter was heel lief kwam steeds kijken en beetje water en naja prima. En ik kreeg crackertjes van de keuken want ik mocht niks anders eten. Maar ik kon ook niks anders naar binnen krijgen moet ik zeggen.
Ja.. en heb gelukkig s nachts lang en diep geslapen. Wel onwijs pijn in me rug.
Maar ik ben dus vandaag er even uit en zit hier bij de terminal buiten en zweet me helemaal rot (als enigste haha) dus het komt er allemaal lekker uit)

Maar ik ben trots op mezelf dat ik een van mijn grootste fobien heb overwonnen!

nou dat was het!

kusje

• 06 Februari 2010 - 18:14

Marlies:

Hey mop,

Dat is zeker goed van je!!! Hopelijk ben je snel weer helemaal fit!

dikke kus

• 06 Februari 2010 - 18:56

Sarah:

WoW Kuik!!! Ik vind het allemaal heel wat hoor wat je vertelt en dan heb ik het n iet alleen over het infuus pff.. Ben blij dat je je wat beter voelt! Ik denk toch bij zulk soort dingen dat je het liefst even iemand om je heen heb die je steunt, niet? Naja ik ben trots op me kuiken!!! Miss you <3 love

• 06 Februari 2010 - 19:07

Sam En Mieke:

lieve lieve lee,wij,mieke en ikke zitten in groningen je berichtje te lezen en zijn super trots op jou!mieke wil ook even kwijt dat ze ook helemaal alleen met een gutsende gapende open vinger naar de dokter is gereden(wel verbonden uiteraard anders geeft het zo'n troep)en heeft hechtingen en een prik gehad,stoer he?!zeg ik sam maar mieke ook hihi!nou wij zyn dus hier in groningen lekker eten,slapen,stappen,zuipen,tutten,nog meer zuipen,lopen,kopen etc etc dus helemaal gezellig,was je ook maar gezellig hier!nou lieverd dikke kusjes op je buik en op je hoofd van ons oh en in je oor hihi xxx van ons xxx

• 06 Februari 2010 - 19:58

Die Mutti:

och mijn lieve schaap toch. ik vind het wel heel dapper van je dat je doorgezet hebt. want jij en prikken en een INFUUS!!!! dat gaat eigelijk niet samen. Knap hoor! Je bent weer een beetje meer volwassener. Nu nog een keertje bloed laten afnemen en dan zijn we er helemaal klaar voor. Nou wijvie knap gauw op en zorg goed voor jezelf. dikke kus mama

• 06 Februari 2010 - 20:54

Annika:

Ah meisje toch, wat vervelend dat je je zo voelde zeg! En dan daar alleen, op zo'n moment wil je toch liever door je mutti verzorgd worden he?! Maar gefeliciteerd met je ontprikking! Well done my love

• 06 Februari 2010 - 22:48

Robert:

Lieve Bernard,
    wow dat je dat hebt aangedurfd ik heb de zelfde fobie, ik had denk nog maar een nacht ellendig geslapen haha maar ben trots en fijn dat je je ziekte eruit zweet!

Ik zal David morgen een kus van je geven en zal dat ene aan hem vragen!

• 07 Februari 2010 - 10:30

Freddie:

Oh dropje... je groeit met de dag!! Ik apetrots hoor... En blij dat je weer een beetje erbovenop bent.. Zal je snel weer mailen als ik in de bus zit :-) xxx

• 07 Februari 2010 - 13:13

Suus:

Proud Leo! not proud Mary;)

kusjes

• 07 Februari 2010 - 14:54

San:

Dikke kussssss voor jou, kleine heldin;-)