het regent!
Door: leonie
Blijf op de hoogte en volg Leonie
18 Februari 2010 | Costa Rica, San José
Nou me lieve robert gaat morgen naar de vita toe. Naar de caribien waar ik ook ben. Alleen kruizen we elkaar niet. Heel gek idee dat hij dan ineens zo ongelofelijk dicht bij is..
Ja en ik ben nu alleen gelaten op het schip.. Misschien was het nog niet duidelijk maar ik heb een italiaan aan de haak geslagen en sinds begin van de cruise is zijn contract geindigd.. Dus die is nu hard aan de studie in genova om zijn certificaat voor officier te behalen.
Ja ja ik heb een man met strepen haha
Nu maar zien hoe dit gaat op zo'n afstand.. heel misschien zou hij naar de vita kunnen komen als ik daar heen ga maar dat moet hij aanvragen. En anders moeten we elkaar maar opzoeken. Of het was gewoon een hele fijne romantische schips-liefde waar ik mooie herinneringen aan heb.
Maar anyway het gaat heel goed met me. En illja komt volgende week al! Kan het niet geloven! Heb er zo'n zin in. Hopelijk is het weer tig keer beter dan vandaag haha. Maargoed regen kan gebeuren, Tis pas de 2e keer dat ik het zoals vandaag mee maak hier in de caribien.
Ja voor de rest hebben eef en ik de grootste lol, zijn nu allebei van die scheepsvrouwtjes ver weg van onze vent haha. En we hebben steun aan elkaar. Het irritante is dat wij hier gewoon uit onze neus zitten te eten terwijl zij allebei super druk zijn dus hartstikke fijn haha.
Nou ik ben eindelijk binnen in de pizza hut en ik kan niet wachten om te eten! pfff ich habe hunger!
Nou lieve mensen ga proberen wat foto's up te loaden maar we zien wel.
Carnaval is hier ook geweest op het schip, mijn hemel is echt niet mijn ding. Ben er totaal niet mee opgegroeid. Maar we hebben ons aangekleed als moulin rouge dus lekker hoerig haha.
Nou ik gaat weer! liefs en dikke kus
18 Februari 2010 - 22:14
Ro:
Ja das wel heel vreemd dat we elkaar niet gaan meeten! Maar ik ga nou jouw peptalk er wat van maken!
En over 2,5 maand kan ik je weer in m'n armen sluiten.
Xxx love you -
19 Februari 2010 - 07:40
Sam:
Klinkt heerlijk schat!!!! Geniet lekker en knuffel elkaar maar lekker :) En lekker dat Ro strakkies bij je in de buurt is! Denk aan je xxxxxxxx -
19 Februari 2010 - 11:17
Sandy:
Ik vind het allemaal heel erg rot voor vooral dat het hoost :-)))))
Sterkte;-)
Kussssss San -
20 Februari 2010 - 15:53
Leonie Bos:
haha tnx sletjes en ro, ook sletje :P -
20 Februari 2010 - 18:46
Die Mutti:
hey wijfie, wat een leuke foto's heb je weer op je site gezet. Je ziet er goed en lekker bruin uit. En het weer is daar veel beter dan bij ons. Wij zijn de kou en sneeuw wel een beetje zat. En robert ik wens jou ook heel veel plezier en suces op de Vita. Dikke kus van je mutti lieverd. -
23 Februari 2010 - 14:59
Petra:
Hallo wereldreiziger!
Je hebt het wel naar je zin, zo te horen. Veel plezier met Illja volgende week. Ik bewonder hoe je het allemaal doet!
Groetjes...