ARUBA!!!

Door: Leonie

Blijf op de hoogte en volg Leonie

23 November 2009 | Aruba, Oranjestad

21-11-09
Nou ik ben der weer..
Nooit weggeweest.. alles is hetzelfde. Dit voelt zo raar... ik kan het niet uitleggen. Maar ga het toch proberen. Moment dat ik weer thuis kwam dacht ik.. nou.. ben helemaal niet weggeweest. En nu kom ik hier en ik heb precies hetzelfde gevoel..
Het schip is een andere wereld, soort van andere demensie, klinkt heel stom maar echt waar, zo voelt het.
En inderdaad wat ze me vertelde dit schip is wel iets mooier dan de vita. Maar dat is de styling en de kleuren en decoratie die dat maken. Want voor de rest, is werkelijk elk schroefje hetzelfde, wat leuk is omdat ik me gewoon weer thuis voel op een ander schip. Vooral met lopen naar alle dingen voel ik me thuis. Ik loop dezelde routes, ik ren hetzelfde van de trap als op vita.
Klinkt voor jullie vast heel logische maar het is voor mij heel raar om weer terug te zijn en alleen de mensen zijn anders.
Ik denk constant als ik mensen hun werk zie doen, o dat is die.. maar dan kijk ik 2 keer en dan is het totaal iemand anders.
Nou en hoe gaat het werk hier.. haha pfff vermoeiend mensen.. mijn god die zon is heet. Maar daar ben ik op een of andere manier nog aan gewend dus it doesn’t bother me. Maar we hebben gister met ze alles behoorlijk wat liter gezweet (mmmm lekkah lekkah haha). EN we hebben onze eerste premiere gehad!
Naast ons waren de passagiers ook nieuw, dus iedereen had een jatlag. Dus ik moet zeggen dat de energie niet zo mega hoog was, van ons kon het beter en het publiek ook. Waren ook niet zoveel mensen, veel lagen al op bed.
De reis naar het schip was btw echt te lang... Ik heb nog nooit zo goed me geduld onder controle kunnen houden. Je bent met grote groep dus alles duurt tig keer langer, inchecken, paspoort controlles en whatever. Maar hier in de caribien gaat ook alles op ze dooie gemakje. Het inchecken bij het hotel bijvoorbeeld.. mijn hemel! Hoe niet georganiseerd kan je een groep mensen in checken.. Hebben er zeker anderhalf uur over gedaan.
En de volgende ochtend kwam de taxi te laat dus waren we te laat op het schip. Dus de agenda werd behoorlijk stressig. We brachten de koffers naar theater (mijn koffer is dus stuk! Echt heel erg K.... 1 van de wieltjes rijd niet meer... en met 32,5 kilo in de brandende zon naar het schip lopen. Lijkt 500 meter wel een marathon) en toen hadden we gelijk introductie 1... safety officer die dan dingen gaat vertellen en laat zien op het schip.

23-11-09
Ik ben in aruba! Vandaag is mijn off-show dus ik zou naar buiten kunnen als ik wil. Naar het witte strand en palmbomen!
Maar het staat me nog beetje tegen, me lichaam is beetje in shock van de jetlag en ik merk dat ik gewoon even rustig aan moet doen. Dus ik heb afspraak gemaakt bij de kapper vandaag om die mega uitgroei te verven. En daarna heb ik waarschijnlijk toch niet meer de tijd om eruit te gaan..
Ga ik ff wat wassen en misschien op pooldeck liggen, beetje bruin worden haha.
Gister hadden we Leinen Loss+A.I.D.A. En ik denk dat we echt een goeie show hebben neergezet! Tuurlijk zijn er wat dingen mis gegaan. Ik voel me zelf ook niet meer zo zeker in de oude shows omdat de mensen om me heen allemaal alles toch anders doen. Het vertrouwde gevoel is weg dus dat moeten we weer met ze alle opbouwen. Ben namelijk bij de clubdance (stomme dans aan het einde met alle crew) half in elkaar geslagen door mijn TE overenthousiaste danser alex-sasha. Dus voor de volgende keer ga ik even ergens anders staan.
Zit me net te bedenken dat ik misschien er wel even uit kan gaan om internet te zoeken. Zal het even vragen hier of er eentje dichtbij is.
Nou dus misschien kan ik dit vandaag al op net zetten
Maargoed ik heb eerst nog een instructie evacuation drill om 10.20 en dan moet ik repeteren op het heeeeettteeee pooldeck!!! Pfff maar ben serieus al bruin geworden doordat we de hele middag al gerepeteerd hadden op pooldeck. Wiehoe eindelijk kom ik als neger terug mensen!

Liefs uit Aruba!

• 23 November 2009 - 19:56

Sam:

Trots op me aap! Wat een gaaf verhaal weer. Je vind vanzelf weer je weggetje! Laat je niet gek maken door de hitte, heb ook wel behoefte aan een overdosis zon ;-) heerlijk relaxed en decadent zeg haha geniet lieverd, dat is alles wat je moet doen genieten denk aan je en ben blij dat je veilig daar bent aangekomen! xxxxxxxx

• 23 November 2009 - 22:41

Mieke:

Ben helemaal sprakeloos van je hysterische verhaal ;) Ga maar ff zonnebank aanschaffen, anders steek ik straks zo af...X

• 24 November 2009 - 00:13

Ill:

he liefje, had je gesmst, maar hij komt maar niet aan :( ben blij dat je veilig bent aangekomen, en dacht al dat t nu wel pittig voor je zou zijn, jetlag enzo.. weet hoe t voelt.irritant zeg maar.. maar daar ben je snel overheen hoor..smeer je je wel goed in ;)

enne ga je t nog ff vragen, wordt morgen gebeld door reisbureau.. thanks schatje.

nou geniet zoals sam zegt.. tis hard werken, maar je hebt een super ervaring weer!! en snap je ding over je 2de wereld!! dikke kus!!!! en succes.

xx

136...
    135...
    134...
    133...
    Superveel plezier met je shows, maar ik tel intussen alvast even af, goed? :-)

• 27 November 2009 - 19:37

Sanniebannie:

liefje!!!
    wel insmeren he;);););) factor 50! en ja je wordt toch nog bruin:P
    liefje leukw eer van je te horen!!!
    ik ben al 2 dagen ziek:(
    sucks maar ja!