O MY GOD!!!

Door: Leonie

Blijf op de hoogte en volg Leonie

14 December 2009 | Nederland, Amsterdam

Calve pindakaas! De ruiter Vlokken! Gekleurde hageltjes! erwtesoep! en beschuit!!!!!
Hier op bonaire is alles nederlands! De mensen, de supermakt hebben ze alberthein producten! een nederlandse snackbar!
Pff en zelfs de straten zijn nederlands betegeld. (ja dat klinkt stom maar dat valt dus op!)
Maargoed ik heb dus het bovenstaande lijstje gekocht! Ooo en ben maar terug naar het schip gegaan want internet kon ik niet vinden. Dus heb weer lopen sjouwen met me laptop voor niets..
Maar ik ben helemaal blij met me nederlandse voedsel!
En al die amsterdammers die hier naar toe gaan echt te grappig om te horen.
Maar krijg der wel meer heimwee van. Wat ik deze keer zowiezo echt meer heb.. weet niet waar ik last van heb maar vind het dit keer veel moeilijker.. Hebben gister in de nightfly bar kerstliedjes staan zingen. Echt verschrikkelijk! Al die duitsers die dan daar zo zitten in koppeltjes mee te zingen. Lijkt de kerk wel joh! Maar toch vond ik het wel moeilijk want ik dacht alleen maar. Ja jullie gaan lekker na deze cruise naar huis waar het mooi sneeuwt en het kerstgevoel hebt. En ik zit hier op een bood snikheet zonder me familie en vrienden van thuis. Klinkt dramatischer dan het is hor maar ben nog nooit een kerst of oud en nieuw niet in nederland geweest wat ik me kan herinneren..
Maar we hebben lootjes getrokken en kopen voor elkaar kadotje wanneer we het theater gaan versieren hebben we ons eigen kerstfeestje. En we krijgen natuurlijk kerstvoedsel van de kantine hahaha.
Nou morgen heb ik mijn solo avond. De vorige was afgelast omdat het heel erg heftige zee was. En ik ga mijn solo avond op pooldeck doen. Spannend maar wel uitdaging weer.
En vanavond lekker off-show voor mij dus kan me goed voorbereiden.
Ga zo nog even lekker in de zon liggen denk ik. Maar eerst even een broodje pindakaas haha Of beschuitje met gekleurde hageltjes.
Maar ik merk toch wel dat ik sommige shows wel echt zat al ben.. Gewoon omdat ik ze dan ook niet zo leuk meer vind. Ik moet echt weer meer uitdagingen gaan zoeken voor mezelf. Dus daar ben ik mee bezig. En als het wat rustiger is en ik meer tijd heb ga ik ook zeker meer genieten van de wereld om me heen. Help-scout bijvoorbeeld en andere excursies maken en bike-tochten maken. En ik ga kijken of ik een fotoshoot kan doen hier aan boord van het fototeam. Dus dan ik weer even helemaal klaar voor de bewoonde wereld terug kom.

Nou mensen, hoop dat jullie beetje genieten van de kou en de kerst. Want zo geweldig is het niet hor een hete kerstboom ;)

liefs uit bonaire!

• 14 December 2009 - 15:14

Sjoerd:

Hahahaha, nou Lee, toen ik vanochtend naar de Uithof fietste om een tentamen Statistiek te gaan maken was het steenkoud, brrrr.
    Wij verlangen allemaal naar de warmte in Bonaire en jij naar de vertrouwde Nederlandse kou. Succes nog met je soloshow en Nederlands voer :D
    Liefs uit Utreg

• 14 December 2009 - 15:17

Lobke:

Plezier morgen met je solo show! Kuss

• 14 December 2009 - 16:07

Sam:

haha het is hier echt vreeezinnggg brrrrr maar ja ik zit lekker binnen op me werk met een kerstboom joehoe! lekker broodje pindakaas mmmm!
    geniet er lekker van mop denk aan je kus

• 14 December 2009 - 16:12

Suus:

en toch ben ik jaloers;) tja De Kerstgedachte..... zon, zee en zaligheid, ja, klinkt toch wel raar. Maarrrrr geniet er toch maar van. Ik zit hier met een snotneus verkouden te zijn en een wit hoofd. Pept dat je op? veel plezier met je solo-avond! spannend! Gute nacht freunde! xxxx

• 15 December 2009 - 07:22

Annika:

Bizar idee dat ik hier met een bontjas loop en jij daar in je bikini zit. Ik lig nu nog in bed en kan er echt niet uitkomen (zoals altijd), maar voornamelijk omdat het zo koud is en ik hoor mensen buiten al hun autootjes krabben! Moet gewoon eerder mijn wekker gaan zetten daarvoor, bleehhhhh

• 15 December 2009 - 18:58

Marcella:

heyhey!

Nou... schat... het is hier heeeel koud! ik heb juist vanmorgen gedacht... pff nog 2 maanden dan is er gelukkig weer hitte! Ik zou zeggen probeer zoveel mogelijk te genieten, hooop dat je solo goed is gegaan, maar daar heb ik uiteraard alle vertrouwen in!!!

Blijf lekker genieten en inderdaad, lekker leuke dingen gaan doen daar!

dikke kus (ook aan eef)!

• 08 Januari 2010 - 22:05

Eub:

huh waar ben je joh?

beste wensen nog..

x Obie

• 28 Maart 2010 - 06:56

Cora:

he leo en evelien, klinkt goed, brings memories back. ik ga maar weer even naar zoetermeer, whaaaghaaa kussss cora